Skip to main content

Bli med oss på reisen til Space

Ingeniører til Space - ORBIT - DSS28/23

Vi ønsker oss flere på laget!   

Synes du det er spennende å jobbe med utfordrende ting? Hos oss lager vi hardware til bruk i rommet. Det krever at vi må lære noe nytt hele tiden. Om du liker utfordringer og i tillegg liker å lære bort, da kan vi være rette sted for deg. Om du blir begeistret og glad når du løser noe skikkelig utfordrende sammen med andre, da passer du veldig godt hos oss.

BLI MED PÅ REISEN I SPACE PRODUCTS - EN DEL AV NORGES MEST SPENNENDE TEKNOLOGISELSKAP!

Hos oss jobber det ingeniører i mange fagdisiplier, og vi er en mangfoldig gjeng, - noen er morgenfugler, mens andre går for en roligere start på dagen. Noen begreistrer! flere er musikalske, noen mekker bil og båt, og noen løper løper milevis i skog og mark. Felles for oss er vilje til å få til de vanskelige tingene. 

De fleste hos oss er 

  • Metodiske og systematiske
  • Har driv og liker å eie og drive frem prosesser 
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

men, vi har plass til mange personligheter med også andre egenskaper. 

Vi gleder oss til å lese din søknad!

 

Space and Surveillance er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace og leverer avanserte produkter, tjenester og løsninger til satellitt og romfartsindustrien.  Produkt- og tjenesteportefølje omfatter: småsatellitter, satellitt bakkestasjoner, mekanismer og elektronikk om bord på satellitter, satellitt-tjenester og teknologi for launch av nyttelast.

Kongsberg Space Products (tidligere Space Electronics, Space Mechanisms og Kongsberg Launchers and Electro-Optics) utvikler og produserer kritiske komponenter til satellitter og launchere. Dette omfatter avansert elektronikk, mekaniske design, så vel som systemer basert på elektro-optikk. Vi er lokalisert i Horten, Kongsberg og Kjeller, med stolte, entusiastiske og flinke medarbeidere.  

 

Som ansatt i Kongsberg Defence & Aerospace AS får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har konkurransedyktig vilkår og gode forsikringsordninger. Ved oppstart får du en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram.

Vi er lokalisert i Horten, Kongsberg og Kjeller. Fortelle oss gjerne hva som er ditt prefererte arbeidssted.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne være kvalifisert for å bli sikkerhetsklarert på et senere tidspunkt i ansettelsen, jfr. Sikkerhetsloven.