Skip to main content

Er du en lagspiller som vil være med å sikre produktets pålitelighet og levetid?

Ingeniør RAMS Produktanalyse

Vi søker etter produktanalytiker til vår Through Life Support avdeling.
Vi består av en gruppe engasjerte og nytenkende medarbeidere i alle aldre og forskjellig fagbakgrunn som liker å løse utfordringer sammen. Vi utvikler produkt- og vedlikeholdsanalyser som påvirker design. Vi trenger deg som er nysgjerrig, systematisk og ønsker å jobbe med produkter i verdensklasse.
Med flere nye store internasjonale leveransekontrakter i tillegg til spennende utviklingsprosjekter ser vi behovet for deg som ønsker å jobbe med produktanalyse.


Arbeidsoppgavene er varierte og består blant annet av:

  • Utvikle og optimalisere vedlikehold- og driftskonsepter for avanserte produkter og systemer
  • Analysere og optimalisere RAMS (Reliability, Availability, Maintainability & Supportability) analyser for våre produkter. Som feks.

o RAM– Reliability, Availability & Maintenance Analyses
o FMECA – Failure Mode, Effects & Criticality Analyses
o RCM – Reliability Centered Maintenance Analyses
o MTA – Maintenance Task Analyses
o LORA – Level Of Repair Analyses
o LCC – Life Cycle Cost Analyses

  • Utarbeide kunderapporter basert på RAMS analyser
  • Jobbe tett med eller delta i prosjektledergrupper

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Bachelor eller Master innen ingeniørfag eller relevant høyere utdannelse innenfor matematikk/Statistikk. Lengre erfaring innenfor fagområde kan kompensere for relevant utdannelse
  • Interesse og evne til å knytte detaljer opp mot systemforståelse
  • Uttrykke seg muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
  • Vi bruker ASD/AIA S3000L basert verktøy og kjennskap til 3000L spesifikasjonen er en fordel men ikke et krav

Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, hvor relasjonsbygging og dialog med andre fagdisipliner er en vesentlig del av arbeidet. Vi ser etter deg som er initiativrik, analytisk og har evnen til å se utvikling og å ta beslutninger. Du er strukturert, systematisk og har god evne til å sette deg inn i tekniske produkter og system.

Vi kan tilby:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vårt hovedprodukt er avanserte sjømålsmissiler helt i verdensklasse. Vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly.

 

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt med Elisabeth (tlf: +47 905 78 553) om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!