Gruppeledere - Logistikk/ Varebehandling

Vi søker etter gruppeledere til Logistikkavdelingen i Missiles & Space.

Har du logistikkerfaring eller annen relevant arbeidserfaring der struktur, nøyaktighet og høye kvalitetskrav er avgjørende? Da er dette kanskje jobben for deg? Vi leter etter dedikerte personer som ønsker å utgjøre en forskjell og bidra til å sikre en tryggere framtid.
Logistikkavdelingen i Missiles & Space søker etter flere dyktige gruppeledere innen ulike instanser av logistikken. Vi er i kraftig vekst og med ny fabrikk på trappene og trenger flere som kan bidra til effektivisering, planlegging og legge til rette for et godt arbeidsmiljø.
Vi søker etter deg med ledererfaring eller innehar de kvalitetene som trengs for å bli en god leder.
Hos oss vil du bli en del av et dynamisk team hvor samarbeid og kvalitet er i sentrum. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø hvor ingen dager er like og nye muligheter er en del av hverdagen.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

 • Personalledelse og personalutvikling
 • Kunne identifisere, planlegge og gjennomføre forbedringsarbeid
 • Håndtere ressursplanlegging og ressursstyring i gruppen
 • Rekruttering av nye medarbeidere
 • Bidra med å nå mål og følge retningslinjer i avdelingen
 • Bidra i budsjett- og økonomistyring i avdelingen
 • Ansvar for avdelingens tilhørende lokaler og arealer

Ønskelige kvalifikasjoner:

 • Stor interesse for personalledelse og relasjonsledelse
 • Evne til å jobbe selvstendig og ta ansvar, kombinert med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Initiativ, engasjement, og evne til å ta beslutninger for å komme i mål
 • Erfaring og/eller forståelse for logistikk og kontroll er ønskelig

Vi tilbyr:

Hos oss blir du en del av et faglig sterkt arbeidsmiljø med gode karriere- og utviklingsmuligheter. I Kongsberg Defence & Aerospace (KDA) får du en forutsigbar og fleksibel hverdag med muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø. Vi har engasjerte og positive kollegaer, og et varmt og inkluderende arbeidsmiljø. Du får god oppfølging av din leder og fadder, samt individuell opplæring og kursing. I tillegg vil du være omringet av mange engasjerte kollegaer med ulik kompetanse som du kan støtte deg på. Egen ledermentor samt nødvendig opplæring og kursing. I tillegg vil du ha mange engasjerte lederkollegaer med ulik kompetanse som du kan støtte deg på. Lederutviklingsprogram. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Missiles & Space er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace med mer enn 1700 ansatte i både inn og utland. Vi har sterke fagmiljøer innenfor elektronikk, mekanikk og systemdesign, og vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer produkter i verdensklasse. Vi leverer missiler for integrasjon på fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi leverer elektronikk og mekanismer til bæreraketter og til satellitter for anvendelser innenfor kommunikasjon, meteorologi, navigasjon, jordobservasjon og vitenskap; bakkestasjoner for nedlesing av satellittdata og systemer og tjenester til overvåkning av havner og havområder.