Skip to main content

Vi trenger flere dyktige folk til våre spennende prosjekter!

Frontend Softwareutviklere (IDS:73/20)

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling, og vi ønsker å styrke vårt softwaremiljø med flere dyktige frontend utviklere.

Informasjon om stillingene:
Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 170 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter.
Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

Arbeidsoppgaver:
Brukergrensesnittet er en viktig del av våre systemer. Vi leverer avanserte brukergrensesnitt som skal hjelpe operatører i å ta riktige beslutninger i potensielt krevende situasjoner, med mye informasjon som skal presenteres og bearbeides.
Som frontend-utvikler vil du typisk jobbe med utvikling av brukergrensesnitt i Qt. Vi er primært ute etter deg som trives med å implementere ferdig designede brukergrensesnitt, men du vil også ha mulighet til å utforme og påvirke brukergrensesnittet. Vi ser at våre frontend utviklere ofte er viktige bidragsytere i demoer og test og installasjon av våre systemer, både i inn og utland. Ofte utformes brukergrensesnittet i samarbeid med våre kunder.

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Har erfaring med utvikling av brukergrensesnitt, gjerne i Qt/QML og/eller Qt Widget
  • Har en sterk interesse for software utvikling generelt, og utvikling av brukergrensesnitt spesielt
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Erfaring fra og interesse for design av brukergrensesnitt er også positivt.

Som person er du strukturert, nøyaktig og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i softwarefaget.

Hva kan vi tilby deg?
Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde og å delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.