Skip to main content

Vi utvider temaet vårt og søker etter flere kollegaer som vil være med på reisen vår!

Flere robotikk ingeniører og en Test Lead

Kongsberg Maritime er en verdensledende produsent av autonome undervannsfarkoster (AUV), ubemannede overflatefartøy (USV) og systemer for undervanns infrastruktur og monitorering. Vi tilbyr robotikksystemer som dekker alt fra havoverflaten og ned til seks tusen meters dybde. Vi utvikler den verdensledende AUVene HUGIN, og har nylig startet utvikling av flere autonome USVer sammen med våre partnere. Høres dette spennende ut? Les gjerne mer om våre produkter her: www.km.kongsberg.com/auv.

Vi har økt ordreinngang og trenger flere Robotikk Ingeniører

Som en ny Robotikk Ingeniører kommer du inn i ett godt faglig og sosialt miljø der du etter opplæring får ansvar for mekanisk og elektrisk sammenstilling av AUV’er og annen undervannsrobotikk med tilhørende utstyr. Du vil være med på testing, oppkjøring og verifisering av produkter og systemer både hjemme og ute hos våre kunder som er spred over hele verden.

Vi ser etter deg som gjerne har en teknisk eller ingeniørrelatert bakgrunn og variert kompetanse innenfor mekanikk, software og/eller elektronikk. Erfaring med elektronikk eller sammenstilling av elektromekanikk er en fordel, men ikke et krav. Du må kunne beherske engelsk og norsk skriftlig og muntlig.

Vi ønsker deg som er faglig interessert og har et ønske om å videreutvikle deg sammen med oss. Vi ser etter deg som er strukturert, systematisk, løsningsorientert og kan kjenne deg igjen i våre verdier: determined, innovative, collaborative og reliable.

Møter du ikke alle ønskede kvalifikasjoner, så søk gjerne likevel da opplæring vil bli gitt. 

 

Vi ønsker å styrke vår testkapasitet og søker en Test Lead

Som vår Test Lead vil du ha en sentral rolle i vedlikehold og drift av våre testfartøyer og testutstyr. Du vil samarbeide tett med R&D avdelingen vår i utvikling og gjennomføring av tester. Du har ansvar for å tilrettelegge testutstyr og bistår med å strukturere tester og prosesser.

Vi ser etter deg som gjerne har en bakgrunn som tekniker eller ingeniør. Erfaring med igangkjøring av test og vedlikehold av elektronikk og mekanikk er en fordel. Erfaring med nettverk og installasjon og/eller test av software er også en fordel. Du må kunne beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Om du har erfaring med systematisk testing eller rutiner rundt dette så er det en fordel.

Vi søker deg som er interessert i fagfeltet og ønsker å videreutvikle deg sammen med oss. Vi ser etter deg som er strukturert, systematisk, løsningsorientert og kan kjenne deg igjen i våre verdier: determined, innovative, collaborative og reliable.

Møter du ikke alle ønskede kvalifikasjoner, så søk gjerne likevel da opplæring vil bli gitt. 

For begge stillinger kreves det sikkerhetsgodkjenning av Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Aktuell kandidat kan starte arbeidet med begrenset tilgang mens klareringen behandles. For mer informasjon besøk www.nsm.no.

Arbeidssted vil være i Horten, Horten Industripark. Vil du vite mer er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med: Stig Råen tlf 40454595

 

For begge stillinger tilbyr vi  

Hos oss får du muligheten til å delta i et teknologisk miljø med flere faggrupper og være med på å utvikle verdens mest avanserte AUV’er og robotikk. Du får være med på å følge produkter hele veien fra designfase til uttesting og få mulighet til en variert arbeidsdag.

Du vil bli med i et kunnskapsrikt og positivt team som støtter hverandre. Vi ler, deler frustrasjon – men har alltid som mål å finne løsninger i møte med utfordringer.

Hos oss vil du også kunne videreutvikle deg profesjonelt og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.