Skip to main content

FAGARBEIDERE, TEKNIKERE, MEKANIKERE OG LOGISTIKKMEDARBEIDERE

Kongsberg Aviation Maintenance Services (KAMS) er et MRO-selskap som eies av Kongsberg Gruppen (majoritet) og Patria. Selskapet har inngått et strategisk samarbeid med det norske Forsvaret for vedlikehold, reparasjon og overhaling av Forsvarets plattformer. Selskapet har også inngått kontrakter med større internasjonale aktører innen flyindustrien for både nyproduksjon og vedlikehold.

KAMS har vært gjennom en endring av organisasjonen og jobber med flere spennende prosjekter som krever betydelig flere personellressurser. I den sammenheng går nå KAMS ut og søker personell med relevant kompetanse og erfaring fra flere områder innenfor vedlikehold av fly og helikopter samt produksjon av deler til disse.

Vi søker etter nye medarbeidere innenfor følgende områder:

  • Teknikere/Mekanikere med flyteknisk bakgrunn og med kompetanse innen overflatebehandling, robot lakkering, bil/industrilakkerer (ny), struktur/plate, system, avionikk, våpen, NDT eller motor. Erfaring fra flyindustri og Forsvaret er av særskilt interesse, samt Aircraft Maintenance Licence Category A, B1, B2 eller C. Tilsetting vil bli som fag- eller spesialarbeider. Kontaktpersoner: Knut Furuknap, tlf. 988 47 708 og Kai Johansen, tlf. 926 03 953 
  • Logistikkmedarbeidere med bakgrunn fra lagerdrift av teknisk utstyr og deler til komplekse systemer. Tilsetting vil bli som Logistikkmedarbeider/Warehouse Operative. Kontaktperson: Mina Lund Fedje, tlf.414 30 268
  • Crew Chief F16. Tilsetting vil bli som fag- eller spesialarbeider. Kontaktperson: Knut Furuknap, tlf. 988 47 708

KAMS har sitt hovedsete på Kjeller utenfor Lillestrøm men kan tilby ulike jobber både nasjonalt (nord og sør) og internasjonalt. Dette inkluderer også mulige utenlandsopphold. KAMS er en del av Kongsberg Gruppen og det gir også muligheter for å ha en bred og lang karriere innenfor Gruppens ulike virksomheter.

Det KAMS ser etter er personell med sterke pådriveregenskaper, som bidrar til nytenking og utvikling av selskapet, som selskapet kan stole på og som aktivt deltar i bygging av en fremtidsrettet teamkultur.

 

Vi tilbyr:

  •   En utfordrende stilling i et internasjonalt konsern
  •   Spennende og interessante kunder og samarbeidspartnere
  •   Gode utviklingsmuligheter
  •   Konkurransedyktige betingelser

Søkere må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig/NATO Secret. For stillinger som tekniker og mekaniker kreves normalt fargesyn. Gode engelskkunnskaper er en fordel.

Søknader vurderes fortløpende.

 

Hjemmeside: https://kongsbergams.com/