Små grep kan utgjøre stor forskjell. Bli fagarbeider hos oss!

Fagarbeider / Operatør i komposittproduksjon

Har du fagbrev og/eller relevant arbeidserfaring der håndarbeid, nøyaktighet og høye kvalitetskrav er avgjørende? Da er du kandidaten vi ser etter. Vi leter etter dedikerte ansatte som ønsker å utgjøre en forskjell og bidra til å sikre en tryggere framtid.
Hos oss går vi på jobb hver dag med mål om å yte det aller beste og yrkesstoltheten er like viktig uansett hva vi jobber med. Her kan du få en interessant og sikker arbeidsplass med mulighet til å jobbe med spennende, høyteknologiske produkter og industri i verdensklasse.

Arbeidsoppgaver:

Vi trenger operatører/fagarbeidere til å utføre ulike oppgaver i vår produksjon. Eksempler på oppgaver kan være:

  •  Monteringsoppgaver på deler til forsvars- og flyindustrien
  •  Sammenstilling av avanserte deler i kompositt
  •  Måling og manuell kontroll av parter

Skiftarbeid må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  •  Industrielt fagbrev og/eller relevant arbeidserfaring der håndarbeid, nøyaktighet og høye overflatekrav er en viktig del av jobbinnholdet
  •  Evne til å arbeide etter spesifikasjoner
  •  Du har gode norsk og engelskkunnskaper
  •  Du er strukturert og ansvarsbevisst
  •  Du er positiv og evner å arbeide godt i team, samtidig som du må være selvstendig

Hva kan vi tilby?

Hos oss blir du en del av et faglig sterkt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får en forutsigbar og fleksibel hverdag, og du får jobbe med spennende teknologiprodukter i rene og moderne produksjonslokaler. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og aksjeprogram, i tillegg til velferdsordninger som treningssenter, hytteutleie og innovasjonssenter.

Om oss:

Kongsberg Defence & Aerospace (Kongsberg Gruppen) er en verdensledende teknologibedrift, som utvikler produkter og løsninger som fungerer i svært krevende situasjoner. Aerostructures & MRO er en divisjon som driver teknologisk ledende produksjon av avanserte mekanikk- og komposittprodukter med meget høye kvalitetskrav til forsvars- og aerospacekunder. Hovedvirksomheten i divisjonen er leveranse av produkter til F-35 jagerfly og produkter til KONGSBERG-utviklede systemer innenfor sivil- og forsvarssektoren. Vi leverer også vedlikehold av kritiske dynamiske komponenter for helikoptrene Sea King, AW101 og NH90.

Søknader behandles fortløpende.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Kontaktpersoner:
Kim L. Håvardsrud Tlf. 95055509 - Montering og sammenstilling av avanserte komposittpaneler