Skip to main content

Executive Business Administrator

Inspirert av mennesker, hva teknologi gjør mulig, spennende vekstreise og det grønne skiftet?

 

Bli en del av vårt high caliber team som Executive Business Administrator!

 

 • Ønsker du å jobbe med folk og forretning i et hurtig voksende og dynamisk teknologiselskap?
 • Er administrasjon ditt fag, og liker du å legge til rette for og skape gode kunde- og kollega opplevelser?
 • Er du en person som liker å utfordre deg selv, som trives med varierte oppgaver og som vet hva som skal til for å gjøre forskjellen som gjør forskjellen?
 • Er du klar for å lære mer og ta det neste smarte steget for karrieren din?

 

Hvis ja, da er denne rollen for deg.

 

Hos Kongsberg Digital har vi som mål å endre ting til det bedre. På 5 år har vi opplevd sterk vekst ved å tilby neste generasjons programvare til våre kunder. Ved å være en skaper av komplekse digitale løsninger som endrer feltene innen maritim, energi og verktøy, innoverer vi måten folk jobber på, og tar sikte på å lage en tryggere og sunnere planet for oss alle. Vi er nå over 600 personer med 32 nasjonaliteter, da vi vet at ulike erfaringer, tankesett og perspektiver gir næring til kreativitet og innovasjon.

 

I rollen som Executive Business Administrator vil du fungere som en stødig og trygg PA for vår inspirerende CEO, samt støtte lederteamet hennes med diverse administrative oppgaver. Hvis du har en bakgrunn og interesse for administrasjon, økonomi og eller HR, og liker å jobbe med varierte oppgaver innenfor admin support, så vil du i denne rollen få mulighet til å skape stor verdi i et internasjonalt miljø. Du forstår viktigheten av å støtte forretningen og menneskene i organisasjonen, og bidrar med struktur, slik at innovasjonen kan få spillerom til å blomstre.

 

Hvem er du?

Du er strukturert og stålkontroll og kvalitetsfokus på oppgaver som skal gjøres, samt er en kollega lederteamet kan støtte seg og stole på. Hverdagen vil være preget av kundefokus, høy fart og gründerånd, og du er god til å finne smarte løsninger. Du er profesjonell og vant til å jobbe med executives, og tett på CEO. Du er svært god til å manøvrere kalendere, tilrettelegging av kundemøter samt forberedelser til disse, du bistår med å lage presentasjoner og små og store administrative oppgaver. Du drives av å holde orden og proaktivt tenkte fremover og jobber smart for størst mulig impact.

 

Som person er du løsningsorientert, ryddig og du liker å jobbe i et miljø hvor du kan få legge til rette for ulike initiativer og bistå ifbm kick offs, hackatons og andre gode ideer vi kommer på sammen. Som et hurtig voksende teknologiselskap er vi opptatt av å skape banebrytende produkter og tjenester, gjennom også å utvikle en kultur preget av nysgjerrighet som drivkraft, varme, livslang læring, tilit og felleskap. Du vil være en viktig bidragsyter og go-to-person på vårt nye kontor/hjem på Lysaker, og du tar hånd om de små tingene som gjør forskjellen i hverdagen, mens du sprer glede og stiller krav til kollegaer rundt deg.

 

Har du allerede…

 • Min 10 års erfaring fra tilsvarende rolle, du har en nivå og en rolle du elsker og har lyst til å fortsette på
 • Svart belte i det vi har nevnt over og kjenner at dette kan være den neste utfordringen for deg?
 • Gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig. Hverdagen er internasjonal.
 • Og viktigst av alt; du besitter grit og noen superkrefter som du tar med deg til Kongsberg Digital.

 

Da vil denne jobben være en god match for deg og din fremtidige vekst!

 

Her i Kongsberg Digital kan vi tilby deg mye, men mest av alt…

 • Spennende utfordringer i et internasjonalt,
 • Reelle mulighet for personlig utvikling i en dynamisk og innovativ bedrift
 • Høy grad av fleksibilitet
 • Konkurransedyktig kompensasjon og gode ytelser

 

Kongsberg Digital er et flott sted å jobbe, og vi ønsker deg velkommen ombord uansett hvem du er eller hvor du kommer fra. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å gi deg en jobb du elsker å gjøre, og et arbeidsmiljø du elsker å jobbe i.

 

Høres dette ut som det neste smarte karrieretrinn for deg? Bli med oss på vår reise til verdensklasse – gjennom mennesker, teknologi og dedikasjon.

 

Vennligst søk via Linkedin: https://www.linkedin.com/jobs/view/2848968445/?capColoOverride=true

Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende i januar 2022.