Engineering & Continuous Improvement Manager

Bli en del av ledelsen i KAMS!

Har du erfaring i ledelse av forbedringsarbeid innen sivil eller militær luftfart? Drives du av å bygge sterke team og gjøre andre gode? Er du en lagspiller som motiveres av samarbeid og innovasjon? Da kan dette være rollen for deg.

Kongsberg Aviation Maintenance Services (KAMS) er en ledende aktør innen militær luftfart, dedikert til å levere høykvalitets vedlikeholdstjenester for en rekke luftfartøy. Vi er i gang med å bygge opp Engineering-avdelingen for å imøtekomme fremtidige prosjekter. Vi har en Design Engineering hvor vi blant annet bistår Forsvaret med utvikling av flere produkter i henhold til EMAR Part-21. Vi bygger også opp Engineering Support for å støtte Part-145 avdelingen vår. Kontinuerlig forbedring er også et hovedfokusområde i KAMS, slik at vi fortsetter å heve oss på kvalitet og leve opp til vår visjon "Verdensklasse - gjennom mennesker, teknologi og engasjement".

For å støtte våre vekstambisjoner og den videre utviklingen av selskapet vårt ser vi etter deg som vil ta ansvaret i rollen som Engineering & Continuous Improvement Manager. Er det deg?

Om rollen:
Som Engineering & Continuous Improvement Manager vil du være sentral i utviklingen av KAMS som har store vekstambisjoner og brenner for nye tanker. Du vil du bli involvert i alle plattformer som KAMS har i porteføljen, slik som helikoptre, fly og komponenter, inkludert motorer.

Dine arbeidsoppgaver og ansvar vil i hovedsak være:

 • Personalansvar for ditt team, med mål om å tiltrekke, ansette, utvikle og beholde talenter, samt sørge for trivsel, motivasjon og arbeidsglede.
 • Sikre kvalitet og opprettholdelse av avtaler og følge regelverk i tråd med relevante reguleringer.
 • Sikre at avdelingens arbeid utføres og leveres i henhold til våre kontrakter.
 • Sørge for at alle i teamet du leder er kvalifisert for sine nåværende oppgaver og autorisasjoner.
 • Gjennomføre og gjennomgå risikovurderinger årlig i samarbeid med leder.
 • Ha rollen som faglig leder for Engineering, hvor du har et utstrakt ansvar for kontinuerlig forbedringsarbeid. Her vil du bidra inn med faglige vurderinger i eksempelvis forbedring av prosesser og verktøy.
 • Utover dette vil det dukke opp behov for at du bidrar til annet arbeid under Shared Functions

 

Hvem er du?
For å kvalifisere deg til rollen må du:

 • Ha erfaring i ledelse av ingeniør- og/eller kontinuerlig forbedringsarbeid, fortrinnsvis innenfor sivil eller militær luftfart.
 • Ha en utdanning i ingeniørfag eller tilsvarende bachelorgrad, Part-66 og/eller fagbrev.
 • Hvis du har annen relevant erfaring eller utdanning og ser en match med rollen, vil vi gjerne høre fra deg.
 • Kunne sikkerhetsklareres opp til Norsk Hemmelig/NATO Secret (se NSM).
 • Ha gode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig.

For å lykkes og trives hos oss ser vi etter deg med følgende personlige egenskaper:

 • Relasjonskompetanse: Du har en tillitsskapende væremåte og er god på å bygge og utvikle gode relasjoner. 
 • Løsnings- og samarbeidsorientert: Du er alltid på jakt etter de beste løsningene og støtter et godt og effektivt samarbeid med din evne til å dele kunnskap, være nysgjerrig og kommunisere tydelig. Du er positiv og god på å motivere de rundt deg.
 • Kvalitet- og detaljorientert: Du er opptatt av å levere på kvalitet og tid, og arbeider derfor systematisk og strukturert. Du er vant til å jobbe etter krav og retningslinjer, og kjenner verdien av å holde orden i «verktøykassa».
 • Felles interesser: Du har sans for flyindustrien og å jobbe etter regelverket rundt det.

 

Hvem er vi?
Siden starten på militær luftfart i Norge har Kongsberg Aviation Maintenance Services (KAMS) og forgjengerne spilt en betydelig rolle i norsk luftfartsindustri. Vi har endret og tilpasset oss den nye utviklingen innen luftfart, men vår dedikasjon til innovasjon og pålitelighet har aldri endret seg. I dag flyr vi høyere enn noen gang før, og vi er utrolig stolte over å ha blitt en leverandør av vedlikehold, reparasjon og overhaling i verdensklasse på flere flygende plattformer - og likevel har vi store vekstambisjoner! De siste årene har vi inngått et strategisk samarbeid med Forsvaret og samarbeider med internasjonale aktører som Lockheed Martin, Pratt & Whitney, Leonardo NHI og Airbus.

Engineering & Continous Improvement avdelingen i KAMS er en del av Shared Functions som består av Planning, Engineering og Continuous Improvement, og Supply Chain. Vi utfører alle tjenester innen disse områdene til alle prosjekter i KAMS.

 

Vi tilbyr

 • Utviklingsmuligheter: Du vil oppleve faglig og personlig utvikling i et miljø med dedikerte og erfarne kollegaer. Som leder i KAMS vil du spille en sentral rolle i vår videre suksess, med betydelig ansvar og innflytelse. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter både på Kjeller, andre KAMS-lokasjoner og i Kongsberg Gruppen generelt.
 • Godt arbeidsmiljø: Bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du får samarbeide med spennende og interessante kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr et støttende og inkluderende arbeidsmiljø hvor vi også har det gøy sammen, både på jobb og ved sosiale aktiviteter og samlinger.
 • Fleksibilitet og balanse: Vi har en gunstig fleksitidsordning som bidrar til fleksibilitet og en god balanse mellom jobb og fritid.
 • Trygghet og økonomiske fordeler: Vi tilbyr gode forsikrings- og pensjonsordninger, samt deltakelse i KOG Aksjeprogram for fast ansatte.
 • Fasiliteter: Fine lokaler, treningsrom, kantine og parkeringsplass for både bil og sykkel.

 

Har du spørsmål om rollen?
Ta gjerne kontakt med Edgardo Reyes
mobil: +47 967 96 650
e-post: edgardo.reyes@kams.kongsberg.com

Klar for å søke?
Registrer deg og send oss din CV og søknad. Vi vurderer søknadene fortløpende.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!