EMC-systemingeniør

Blikk for elektronikk? Klikk her.

Vi er 20 engasjerte medarbeidere i alle aldre som er på utkikk etter en ny kollega. I avdelingen vår finner du ingeniører som både dypdykker ned i elektronikk, og som jobber mot store, tekniske prosjekter for å levere verdensledende løsninger innenfor radiokommunikasjon, radar og elektronisk krigføring (EK).

Vi ser etter deg som vil følge produktet og prosjektene fra spesifikasjon til verifikasjon av oppnådd ytelse, samt jobbe tett med andre fagdisipliner med veiledning av design, og kundekontakt. Du vil tilhøre et sterkt EMC-fagmiljø som i tillegg drifter en moderne EMC testlab for hele Kongsberg Defence & Aerospace.

I tillegg er det ønskelig at du behersker minst ett av disse områdene:
• Grunnleggende RF teori og Elektromagnetisme
• Kraftelektronikk
• EMC design (filtrering / skjerming)
• Antenneteori

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
• Bachelor eller Master innen elektronikk, RF-design eller tilsvarende
• Gode analytiske evner samt praktisk erfaring med hva som gir en god teknisk løsning
• Erfaring med EMC design eller test er positivt.

Vi ser etter deg som ønsker å dele kunnskap, ta til deg kunnskap og samarbeide på tvers av fagdisipliner. Du kan kommunisere godt på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Har du kunnskap om militære og sivile EMC-standarder er det en fordel. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi kan tilby:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace, og våre hovedprodukter er sjømålsmissiler. Vi utvikler og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Remote Tower Systems for fjernstyring av kontrolltårn for flyplasser er også ett av våre produkter. Vi har stor oppdragsmengde grunnet leveranse og utvikling på Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM-) og Remote Tower System.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.
Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt med Per-Ole (tlf: 901 63 864) eller Stian (tlf: 900 62 589) om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!