Vil du lage embedded-software til missilsystemer?

Embedded-softwareutvikler

Software-avdelingen i Missile Systems lager software som inngår i komplekse tverrfaglige systemer som skal fly raskt og som skal operere under ekstreme forhold. Som softwareutvikler innenfor embedded vil du jobbe med det som er hardcore i systemet, og du kommer borti utfordringer som er få forunt. Vi skal nå starte på oppgaver som er unike i Norge når det kommer til omfang og kompleksitet, og i den forbindelse trenger vi deg!

Missile Systems har et stort software-miljø, som er entusiastiske for C++ og Linux. Vi er en engasjert og sosial gjeng som finner på mye sammen, og som jobber sammen om oppgaver. Hos oss kan du spesialisere deg på et høyt spesialisert fagområde eller du kan jobbe variert med forskjellige utfordringer. Utviklerne våre er med på hele livsløpet til produktet, helt fra krav og design til testfyring.

 

Eksempler på arbeidsoppgaver:

Embedded-softwareutviklerne våre skriver moderne C++-kode mot hardware og operativsystem. De lager software-komponenter, abstraksjonslag og API-er på Linux. Disse komponentene settes sammen til større systemer og testes mot ekte hardware i våre labmiljøer. Embedded-teamet lager infrastrukturen som brukes i alle prosjekter og produkter. Embedded-utviklerne er derfor involvert i alle prosjektene våre, og de samarbeider tett med andre fagdisipliner. Dette teamet jobber også med konfigurasjon og testing av operativsystemer og BSP. Operativsystemene de jobber med i dag er Red Hat Enterprise Linux, Integrity og diverse varianter av embedded linux.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

For å jobbe hos oss må du ha høyere utdanning innen teknologi. Studieretninger som software, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende er spesielt godt egnet. Vi jobber i all hovedsak med objektorientert programmering i C++ hos oss. Hvis du har erfaring med programmering i et objektorientert språk som C++, C# eller Java vil du raskt kunne sette deg inn i oppgavene og utviklingsmiljøet. Det er en fordel om du har kjennskap til prinsippene bak smidig utviklingsmetodikk, DevOps og Clean Code. En utvikler hos oss er målrettet, engasjert og initiativrik, og ønsker å bli god på faget sitt.

 

Vi kan tilby:

Vi er et høyteknologisk miljø, og hos oss får du faglige utfordringer du ikke får noe annet sted. Miljøet vårt er uformelt, inkluderende og sammensveiset, og de ansatte får god oppfølging med fadder og individuelt tilpasset opplæring. Vi investerer i de som jobber hos oss, og bygger de opp med å sende de på kurs og konferanser. Hos oss er det uendelige muligheter for faglig og menneskelig utvikling. Det sosiale miljøet i avdelingen er sterkt og aktivt. I avdelingen har vi en egen komité som arrangerer sosiale aktiviteter som passer for alle aldre. Vi har gode ordninger for pensjon og forsikringer, og vi har flere andre goder og konkurransedyktige betingelser. I avdelingen vår er alle fysisk tilstede på arbeidsplassen og de fleste har eget kontor.

 

Om oss

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer noen av verdens mest avanserte missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Avdeling Missile Software er lokalisert i Kongsberg og utvikler full stack software for missilsystemer.

Søknader behandles fortløpende.

Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres. Les mer om sikkerhetsklarering på https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/