Elektroingeinør, radioteknikk

Missiles & Space er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace med mer enn 1700 ansatte i både inn og utland. Vi har sterke fagmiljøer innenfor elektronikk, mekanikk og systemdesign, og vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer produkter i verdensklasse. Vi leverer missiler for integrasjon på fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi leverer elektronikk og mekanismer til bæreraketter og til satellitter for anvendelser innenfor kommunikasjon, meteorologi, navigasjon, jordobservasjon og vitenskap; bakkestasjoner for nedlesing av satellittdata og systemer og tjenester til overvåkning av havner og havområder.

Har du lyst å jobbe med utvikling av elektronikk til bruk i satelitter og romstasjoner? Bli med Kongsberg Defense & Aerospace på eventyr i rommet!

 

Hos oss vil du kunne jobbe med:

  • Design av RF-produkter for bruk i space. Vi designer forsterkere, sendere, mottagere, filtre, frekvensgeneratorer og mye mer
  • Design og analyse av RF-systemer ved nedbryting av kundekrav, oppsett av signalbudsjetter og analyser av signalkjeder
  • Designe, modellere og analysere kretser i software som ADS, CST, Altium og Genesys
  • Labarbeid, inkludert test av egne design, test av etablerte design og karakterisering av ulike produkter
  • Tett samarbeid med prosjekt og kunder for å finne optimale løsninger på utfordringer

 

Om deg:

  • Elektroingeniør med master- eller doktorgrad
  • Nyutdannet eller erfaren innen feltet
  • Positiv innstilling, fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Liker å jobbe i team for å løse komplekse utfordringer
  • Kan jobbe strukturert og analytisk

 

Hos oss vil du jobbe sammen med en stor gruppe RF-ingeniører som liker å dele kunnskap og erfaring. Du vil få tildelt en fadder som vil følge deg opp faglig og hjelpe deg med å komme inn i oppgavene. Vi vektlegger et godt miljø og du vil få muligheter til både faglig og personlig vekst.

 

Vi er lokalisert i Horten, en by med god oppvekstvilkår for barn, mange kulturelle arrangementer og vakre omgivelser. Se visithorten.no for å lese mer om byen.

Kongsberg Defence  Aerospace er en ledende leverandør av analog- og mikrobølgeelektronikk på verdensbasis med over 40 års erfaring på feltet. Våre produkter finnes i den internasjonale romsatsjonen i tillegg til over 180 satelitter.

 

 

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.

For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.