Skip to main content

Er du en lagspiller som vil reise verden rundt og gi kundene våre World Class support?

Customer Support Missile Systems

Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med Customer Support som er en tverrfaglig avdeling. Vi kjennetegnes som en gruppe med høy kompetanse, fleksibilitet og med et stort spenn av oppgaver. Oppgavene består av å støtte kunder i inn- og utland. Vi ser etter deg med god teknisk forståelse og som er praktisk og løsningsorientert i møte med utfordringer.


Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Utføre installasjon og integrasjonsaktiviteter på ulike våpenplattformer og fasiliteter
  • Gjennomføring av missil- og systemtesting på interne og eksterne fasiliteter
  • Teknisk kundestøtte, med feilsøking og vedlikehold av levert materiell
  • Utarbeide teknisk dokumentasjon
  • Bistå som instruktør i ulike bruker- og vedlikeholdskurs
  • Utstrakt reisevirksomhet må påregnes.

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Utdannelse fra høyskole / teknisk fagskole, fortrinnsvis innen elektronikk, automasjon el. Erfaring kan kompensere manglende utdannelse
  • Erfaring fra serviceoppdrag er en fordel
  • Erfaring med utarbeidelse av dokumentasjon og prosedyrer

Du er allsidig og har evnen til å se sammenhenger. Du må like å jobbe selvstendig, men samtidig kunne samarbeide på tvers av fagområder, med kolleger og kunder. Du må beherske engelsk muntlig og skriftlig.
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, hvor relasjonsbygging og dialog med kunder og andre fagdisipliner er en vesentlig del av arbeidet. Vi ser etter deg som er engasjert, framoverlent og har evnen til å se løsninger og ta beslutninger. Du er strukturert, går analytisk til verks og har god evne til å sette deg inn i produkt og system.

Vi kan tilby:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vårt hovedprodukt er avanserte sjømålsmissiler helt i verdensklasse. Vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Selskapet er i en positiv utvikling og vi trenger din hjelp til å vokse videre!

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt med Geir eller Jan Erik om du har ytterligere spørsmål om stillingen.